zorg en sport

Het woonzorg complex in Bunschoten is een combinatie van woningen voor ouderen en gehandicapten. De woningen liggen in een wijk uit de jaren 60. Het complex is zo ontworpen dat het qua vorm aansluit op de rijtjes huizen die er omheen staan. Door het complex op te knippen in 4 verschillende bouwblokken is het kleinschalig van karakter gebleven. Dat is nog verder benadrukt door het verschil in de kleur van het metselwerk. Dit project heb ik ontworpen met LKSVDD architecten.

Het ontwerp voor het woonzorg complex in Weesp is een prijsvraag ontwerp. Hoewel het ontwerp veel lof kreeg is het niet uitgekozen om uit te voeren. Op de begane grond bevinden zich een huisartsen praktijk, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie. De woningen liggen op de 1e en 2e verdieping. Door de schuine daken wordt de individualiteit van de woningen benadrukt. Dit project heb ik ontworpen met LKSVDD architecten.

 

Het gebouw voor sportclub WSV te Apeldoorn omvat zowel een clubhuis als een sportzaal voor indoor sporten. Door de gelamineerde houten spanten, het dak overstek en de rode gevelbekleding krijgt het grote gebouw een duidelijk karakter. Het is gelukt om deze sprekende architectonisch

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842