verbouwing woning Bussum

Om het woonhuis in Bussum levensloop bestendig te maken is de woning uitgebreid met een nieuwe vleugel. In de nieuwe vleugel bevindt zich een uitbreiding van de woonkamer, een slaapkamer met badkamer, een berging en de entree van de woning. Om de ruimtelijkheid van het bestaande huis te vergroten is ook de indeling daarvan totaal gewijzigd. De keuken bevindt zich centraal in de woning omhuld door een ronde wand. Deze ronde vorm wordt beantwoord door de ronde wand van de tuinkamer. Doordat alle wanden in het interieur een eigen richting hebben ontstaat er op een relatief klein oppervlak een optimale ruimtelijke indeling. Het ontwerp is gemaakt in samenwerking met interieur architect Evelyne Merkx.

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842