Landgoed Louisehoeve

De veestal en het kaashuis van de voormalige boerderij Louisehoeve zijn verbouwd tot 4 logies appartementen en een vakantiehuis. Daarbij is zoveel mogelijk het bestaande karakter van de gebouwen behouden gebleven. Dit is o.a. bereikt door bij de verbouwing waar mogelijk bouwkundige elementen te behouden en gebruik te maken van aanwezige materialen. Zo is een voormalige gierput omgetoverd tot een vijver en de kapschuur en hooimijt tot overdekt terras.

Het kaashuis is gerestaureerd en verbouwd. Op de zolder zijn 2 slaapkamers gemaakt en in de opslagruimte een badkamer en keuken. Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van moderne gemakken, maar steeds met respect voor de bestaande situatie.

In de veestal zijn 4 bed & breakfast appartementen gemaakt van verschillende afmetingen. De noord, oost en westgevel zijn vrijwel geheel in takt gebleven. Een grote ingreep in de westgevel zorgt voor voldoende daglicht. De puien die in de teruggeplaatste gevel zijn aangebracht geven tevens toegang tot de appartementen en de schotten tussen de appartementen zorgen voor voldoende privacy.

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842