kantoren, nieuwbouw, verbouw en interieur

Het kantoor gebouw in Oldenzaal is een nieuwbouw project dat bestaat uit 3 verschillende delen die t.o.v. elkaar verschoven zijn en daarmee goed aansluiten op de bestaande bebouwing. De gebouwdelen zijn uitgevoerd met verschillende gevel materialen om de afzonderlijke gebouwdelen te benadrukken. Dit project heb ik ontworpen in dienstverband bij Tuns + Horsting Architecten.

Tijdens mijn dienstverband bij IAA Architecten heb ik een ontwerp gemaakt voor de verbouwing, restauratie en de uitbreiding van hun kantoor in Enschede. De oorspronkelijke villa naar ontwerp van architect de Bazel is verbouwd en gerestaureerd. De eerder gebouwde hotel vleugel in de tuin is verbouwd en uitgebreid.

Ook de verbouwing van het voormalige kantoor van LKSVDD architecten in Hengelo heb ik ontworpen toen ik daar in dienstverband werkte. Om zoveel mogelijk daglicht in de binnenruimte van het kantoor te krijgen is de oorspronkelijke opening in het dak weer teruggebracht en voorzien van een nieuwe lichtstraat. Door de toepassing van veel glazen scheidingswanden is er overal in het kantoor veel daglicht aanwezig.

De projecten in Amsterdam Zuid-Oost betreft het ontwerp voor het interieur van een nieuw kantoor in het gebouw van Atlas Arena. Bij de uitvoering is veel gebruik gemaakt van recyclebare materialen en kantoormeubilair.

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842