kantoren, nieuwbouw, verbouw en interieur

Het kantoor van Switch Automatisering in Oldenzaal heb ik ontworpen in dienstverband bij Tuns + Horsting Architecten. Het gebouw is opgebouwd in 3 verschillende delen die t.o.v. elkaar verschoven zijn en daarmee goed aansluiten op de bestaande bebouwing. De gebouwdelen zijn uitgevoerd in verschillende materialen om de verschillen te benadrukken.

Het kantoor van Achmea in Zwolle is een ontwerp van LKSVDD architecten. Samen met Peter Hoens heb ik het interieur ontworpen. Door gebruik te maken van verschillende kleurvlakken in de vloerbedekking hebben we gezorgd voor meer kleur en herkenbaarheid in de grote, open kantoorruimten. Het samen met het daklicht en de grote vide in het restaurant is gezorgd voor zoveel mogelijk daglicht in het interieur van het gebouw.

Voor de verbouwing, restauratie en de uitbreiding van het kantoor van IAA architecten in Enschede heb ik het ontwerp gemaakt toen ik daar in loondienst werkte. Het oorspronkelijke woonhuis naar ontwerp van architect de Bazel was verbouwd tot hotel. Wij hebben het hotel vervolgens verbouwd tot kantoor. De foto is genomen van de aangebouwde hotel vleugel die is verbouwd en uitgebreid tot kantoor.

Ook de verbouwing van het voormalige kantoor van LKSVDD architecten in Hengelo heb ik ontworpen toen ik daar in loondienst werkt. Om zoveel mogelijk daglicht in de binnenruimte van het kantoor te krijgen is de indeling zo transparant mogelijk gemaakt.

De projecten in Atlas Arena en het kantoor van NIBE SVV zijn beide interieur verbouwingen in bestaande kantoorpanden. Bij NIBE SVV zijn de kantoorruimten gerealiseerd volgende het principe van het “nieuwe werken”. Verder is veel gebruik gemaakt van recyclebare materialen en kantoormeubilair.

In dienst bij LKSVDD heb ik ook het interieur ontworpen van de nieuwbouw projecten van de Rabobank in Nieuw Leusen en Lelystad. In Nieuw Leusen is de ronde entreehal het centrum van het gebouw. Door de ronde vorm van de balie en de kastenwand daar achter wordt dit extra benadrukt.

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kunt doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842