ecologische woning Olst

Het ecologische woonhuis in Olst bestaat uit een langgerekte laagbouw met een hoogte accent op de kop van de woning. De woonruimte bevinden zich voornamelijk op de begane grond. Op de eerste verdieping is een berging, een werk-logeerkamer en een bibliotheek die doormiddel van een vide in verbinding staat met de woonkamer.

De laagbouw heeft  een sedum dakbedekking waarbij het dak zo is geconstrueerd is dat dit damp-open is. Het huis is gebouwd in houtskeletbouw met met biobased materialen. Aan de binnenkant van de woning zijn de wanden afgewerkt met leemstuc, waardoor er een goede vochtbalans ontstaat. Het huis krijgt geen gas aansluiting en is energie neutraal. Het wordt verwarmd met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Er is bewust gekozen voor een mechanische ventilatie zonder warmte terugwinning

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842