Ecologische vakantiewoning Ouddorp

Ontwerp

Deze vakantiewoning staat in de duinen van Ouddorp. De woning bestaat uit één bouwlaag met twee verschillende vloer niveau’s. De woonkamer op het zuiden ligt 54 cm hoger dan de slaapvleugel. De slaapvleugel ligt op het noorden en is langer dan de woonkamer. In hoeken komen twee beschutte terrassen, één aan de oostkant en één aan de westkant.

Biobased uitvoering

Het huis wordt gebouwd in een houtskeletbouw systeem, afgewerkt met biobased materialen. Het huis krijgt geen aansluiting op het aardgasnet. Door de hoge mate van isolatie en luchtdichtheid was het niet nodig om een verwarmingssysteem in de woning aan te brengen. Op de balansventilatie zit een na-verwarming. Daarnaast is er een kleine houtkachel voor de momenten dat het toch te koud wordt.

wilt u weten wat Ruimte voor Leven voor u kan doen

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842