ontwerp-adviesgesprek

Wilt u graag weten of uw dromen en wensen haalbaar en uitvoerbaar zijn en wilt daarover graag een keer van gedachten wisselen, vraag dan een gratis ontwerp-adviesgesprek aan. Dit gesprek heeft tot doel om nader kennis te maken en te bekijken of mijn idee├źn aansluiten bij uw wensen en uw budget. We bespreken uw wensen, ambities en mogelijkheden. Op basis daarvan geef ik mijn eerste advies, eventueel ondersteund met schetsen op papier. Verder kan ik antwoord geven op vragen die er op dat moment bij u leven. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en eenmalig. Ik kom graag naar u toe, maar u bent uiteraard ook welkom bij mij op kantoor.

vraag een gratis ontwerp-adviesgesprek aan

neem voor een vrijblijvende afspraak contact op: stuur mij een email, of bel mij op nummer 06 5060 6842